[VIDEO] Budak menangis ingin bela khin zir, “Hahaha besar nanti mesti dia nyesaI…”

Sejak kebelakangan ini, terdapat ramai kanak-kanak yang tular gara-gara tidak dapat perkara yang diinginkan. Lebih melucukan apabila mereka turut menangis setelah permintaan mereka tidak dilayan.

Jika sebelum ini, terdapat seorang kanak-kanak lelaki yang meminta keluarganya untuk berkahwin akan tetapi lain pula dengan kisah pada kali ini dimana terdapat seorang budak lelaki yang meminta untuk membela khin zir pula. Menerusi video perkongsian yang dimuat naik oleh @httppablo_ itu, budak lelaki yang dipercayai sekitar lima tahun terbabit telah meminta kebenaran kepada ibunya untuk membela haiwan tersebut.

Namun, disebabkan khin zir merupakan sejenis haiwan yang tidak boleh disentuh oleh orang Muslim maka ibunya terpaksa menolak hajat anaknya itu. Ekoran daripada itu, kanak-kanak lelaki berkenaan telah menangis teresak-esak gara-gara permintaannya ditolak.

Ternyata, situasi tersebut telah mengejutkan warga netizen setelah melihat gelagat budak berkenaan di samping ada yang turut terhibur dengan kelakuan kanak-kanak terbabit.

“First time lain-lain minat budak ni”, kata salah seorang warga netizen yang mening galkan komen dengan nada jenaka.

Posting yang berdurasi selama 18 saat itu telah meraih perhatian ramai sehingga menerima sebanyak 53.7 ribu tontonan umum menerusi laman akaun Twitter berkenaan.

Mungkin sebab ni lah ada yang bantah…”

Sebenarnya budak ni sangat pure…”

Sumber HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*